Een warme gemeente, waar iedereen zich thuis voelt!

Pascale De Visscher

Pascale De Visscher

55 jaar, gehuwd, mama van 3 volwassen dochters en oma van 4 fantastische kleinkinderen.

 

Professioneel ben ik werkzaam in de sociaal-culturele sector en als vrijwilliger ben ik reeds jaren geëngageerd als voorzitter van de Liberale Vrouwen Keerbergen. Daarnaast heb ik tijdens de voorbije beleidsperiode ervaring mogen opdoen als OCMW-raadslid, waardoor ik de kans heb gekregen om mijn interesse en deskundigheid in sociale thema’s aan te wenden in de praktijk.

Ik wil mij graag verder inzetten voor een Keerbergen, waar het voor alle inwoners goed om wonen is, ook voor de meer kwetsbaren in onze samenleving. Gelijke kansen voor iedereen, sociale rechtvaardigheid en solidariteit zijn voor mij basisbeginselen, maar wel vanuit de liberale gedachte van vrijheid, empowerment en actieve maatschappelijke participatie. Een bloeiend verenigingsleven, met een ruim aanbod aan sport en cultuur, is daarbij een belangrijke hefboom!

Maar ook milieu, duurzame ontwikkeling en het groene karakter van onze gemeente zijn thema’s die mij nauw aan het hart liggen, zeker als mama en oma. Ook voor onze kinderen en kleinkinderen moet Keerbergen een mooie en groene gemeente blijven, een gemeente waar het goed wonen is.   

14 oktober is dan ook een belangrijke dag, de dag waarop u als kiezer mee kan beslissen over de toekomst van Keerbergen. Wie mij goed kent weet dat ik een doorzetter ben. Wanneer ik mij voor iets engageer ga ik voluit, en dat engagement wil ik graag ten dienste van de burger stellen. Het zou voor mij een bijzondere uitdaging zijn mee te mogen werken aan het beleid van onze gemeente de komende jaren. Daarom reken ik op u! 

 

Pascale De Visscher

 

Leeuwerikweg 35

 

Pascale.DeVisscher@openvldKeerbergen.be

 

0499 72 37 45

(c) 2018 Open VLD Keerbergen - Dirk Strubbe